Skocz do zawartości

Surówka Z Czerwonej Kapusty


minia51

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki Kapusta czerwona 2 ząbki czosnku sok z połowy cytryny sól pieprz majonez jogurt naturalny Kapustę zetrzeć na tarce z dużymi otworami, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 przeciśnięte ząbki czosnku, po łyżce majonezu i jogurtu. Wymieszać, wstawić do lodówki, niech się przegryzie. Ja robiłam z 1/4 główki kapusty, jeśli kapusty więcej należy zwiększyć ilość majonezu i jogurtu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.