minia51 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Składniki Kapusta czerwona 2 ząbki czosnku sok z połowy cytryny sól pieprz majonez jogurt naturalny Kapustę zetrzeć na tarce z dużymi otworami, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 przeciśnięte ząbki czosnku, po łyżce majonezu i jogurtu. Wymieszać, wstawić do lodówki, niech się przegryzie. Ja robiłam z 1/4 główki kapusty, jeśli kapusty więcej należy zwiększyć ilość majonezu i jogurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Przepis dostałam od Marysi na gg i zaraz go wypróbowałam ...pychotka . Jest orzezwiająca ,w sam raz do letnich obiadków .POLECAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.