Skocz do zawartości

Surówka Z Czerwonej Kapusty Z Jabłkiem.


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: mała czerwona kapusta cebulka czerwona 2jabłka sól pieprz cukier łyżka oleju Przygotowanie: Kapustę szatkujemy,cebulkę kroimy w cienkie talarki łączymy i posypujemy szczyptą soli.Odstawimy na kilka minut.Jabłka obieramy,usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce jarzynowej do kapusty z cebulką.Dodajemy olej,pieprz i doprawiamy do smaku cukrem.Wszystko razem mieszamy i gotowe.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.