olek Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 5 dag suchej Kapusty morskiej (laminarii) pomieścić do głębokie naczynie i zalać wodą pitną , kilko razy przepłukać i odstawić na 30 minut dla nabrzmiewania Po nabrzmiewaniu otrzymujemy 30 dag kapusty morskiej. Zostało tylko odcedzić wodę i doprawić kapustę solą ,octem, olejem. Najprostsza sałatka gotowa. Ta sałatka jest źródłem jodu i mikroelementów , Przy tym zawiera minimum kalorii (5 kcal w 10 dag bez oleju) . Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.