zdybka82 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 PIEROGI Z SEREM SKLADNIKI: 2szkl; maki 1 jajko szczypta soli 3/4 szkl letniej wody MASA SEROWA 200g bialego sera 1 zoltko cukier cukier waniliowy CIASTO:z podanych skladnikow robimy ciasto( powinno byc miekkie i elastyczne),rozwalkowujemy ,wykrawamy krazki,nakladamy farsz i lepimy pierogi.,gotujemy i czekamy do wyplyniecia podajemy z cukrem, smietana lub wg.gustu. FARSZ:wszystkie skladniki laczymy w jedna mase. SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.