Skocz do zawartości

Shrek


zdybka82

Rekomendowane odpowiedzi

SHREK

BISZKOPT(przepis na biszkopt jest w moich przepisach)

MASA BUDYNIOWA:

800-900 MIL. zielonego napoju ''PYSIO""

3 budynie smietankowe

1 kost. KASI

UGOTOWAC BUDYN, PO WYSTUDZENIU DODAWAC PORCJAMI DO ZMIKSOWANEJ KASI

MASA SMIETANOWA:

400-500MIL. 30% lub 36% smietany

1 galaretka agrestowa (rozpuscic w 1szkl. wody)

SMIETANE UBIC ,DODAC STEZEJACA GALARETKE I JESZCZE CHWILE UBIJAC

POZOSTALE SKLADNIKI:

3 op.delicji ( smak wg. gustu)

2 galaretki agrestowe (rozpuszczone w 3 szkl. wody)

NA BISZKOPT UKLADAMY WARSTWAMI:

-masa budyniowa

-delicje

-masa smietanowa

2 galaretki agrestowe

SMACZNEGO

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

SHREK

BISZKOPT(przepis na biszkopt jest w moich przepisach)

MASA BUDYNIOWA:

800-900 MIL. zielonego napoju ''PYSIO""

3 budynie smietankowe

1 kost. KASI

UGOTOWAC BUDYN, PO WYSTUDZENIU DODAWAC PORCJAMI DO ZMIKSOWANEJ KASI

MASA SMIETANOWA:

400-500MIL. 30% lub 36% smietany

1 galaretka agrestowa (rozpuscic w 1szkl. wody)

SMIETANE UBIC ,DODAC STEZEJACA GALARETKE I JESZCZE CHWILE UBIJAC

POZOSTALE SKLADNIKI:

3 op.delicji ( smak wg. gustu)

2 galaretki agrestowe (rozpuszczone w 3 szkl. wody)

NA BISZKOPT UKLADAMY WARSTWAMI:

-masa budyniowa

-delicje

-masa smietanowa

2 galaretki agrestowe

SMACZNEGO

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.