Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
zdybka82

Shrek

Rekomendowane odpowiedzi

SHREK

BISZKOPT(przepis na biszkopt jest w moich przepisach)

MASA BUDYNIOWA:

800-900 MIL. zielonego napoju ''PYSIO""

3 budynie smietankowe

1 kost. KASI

UGOTOWAC BUDYN, PO WYSTUDZENIU DODAWAC PORCJAMI DO ZMIKSOWANEJ KASI

MASA SMIETANOWA:

400-500MIL. 30% lub 36% smietany

1 galaretka agrestowa (rozpuscic w 1szkl. wody)

SMIETANE UBIC ,DODAC STEZEJACA GALARETKE I JESZCZE CHWILE UBIJAC

POZOSTALE SKLADNIKI:

3 op.delicji ( smak wg. gustu)

2 galaretki agrestowe (rozpuszczone w 3 szkl. wody)

NA BISZKOPT UKLADAMY WARSTWAMI:

-masa budyniowa

-delicje

-masa smietanowa

2 galaretki agrestowe

SMACZNEGO

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

SHREK

BISZKOPT(przepis na biszkopt jest w moich przepisach)

MASA BUDYNIOWA:

800-900 MIL. zielonego napoju ''PYSIO""

3 budynie smietankowe

1 kost. KASI

UGOTOWAC BUDYN, PO WYSTUDZENIU DODAWAC PORCJAMI DO ZMIKSOWANEJ KASI

MASA SMIETANOWA:

400-500MIL. 30% lub 36% smietany

1 galaretka agrestowa (rozpuscic w 1szkl. wody)

SMIETANE UBIC ,DODAC STEZEJACA GALARETKE I JESZCZE CHWILE UBIJAC

POZOSTALE SKLADNIKI:

3 op.delicji ( smak wg. gustu)

2 galaretki agrestowe (rozpuszczone w 3 szkl. wody)

NA BISZKOPT UKLADAMY WARSTWAMI:

-masa budyniowa

-delicje

-masa smietanowa

2 galaretki agrestowe

SMACZNEGO

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.