Gość Mirra Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Miałam okazję po praz pierwszy spróbować kuchni molekularnej... wczesniej tylko słyszałam samo hasło. W zasadzie udało mi się to przypadkiem przy okazji ostatnich targów ślubnych w kielcach. Siedziałam sobie przy stoliku i dzielnie wypełniałam kupon konkursowy i pan mistrz zaczął pokaz - na tym stoisku właśnie - widac było po minach ludzi że pierwszy raz to widzą :mrgreen: no to załapałam się na drinka bezalkoholowego, na rybę, na drób i coś jeszcze co nie wiem czym było :neutral: Miałyście okazję kiedyś to jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 słyszałam tylko o tym ,kiedyś był program w telewizji ...ale nie próbowałam . I jak smakowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Właśnie dzisiaj w Kawie czy herbacie były przyrządzane przekąski w ciekłym azocie. Czego to ludzie nie wymyślą,dla mnie kuchnia musi być tradycyjna.Lubie nowości ale nie aż takie o milion lat do przodu.Dla mnie kuchnia musi mieć swoje ciepło rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.