Skocz do zawartości

Bigos Z Cebuli I Pieczarek


ebiernacka

Rekomendowane odpowiedzi

SKŁADNIKI; 1KG CEBULI ,1KG PIECZAREK ,1KG CIENKIEJ KIEŁBASY ,800G OGÓRKÓW KWASZONYCH ,MAŁA ŁYŻECZKA PRZECIERU POMIDOROWEGO ,80G MASŁA ,PIEPRZ ,SÓL ,MAJERANEK ,KMINEK. WYKONANIE!!!!!!!!!!! PIECZARKI I CEBULĘ KROIMY W CIENKIE PLASTRY.OGÓRKI OBIERAMY ZE SKÓRY.KIEŁBASĘ KROIMY W KOSTKĘ.PODOBNIE OGÓRKI.WSZYSTKIE SKŁADNIKI PRZESMAŻAMY OSOBNO I ŁĄCZYMY RAZEM W JEDNYM NACZYNIU.DOPRAWIAMY SOLĄ,PIEPRZEM,PRZECIEREM POMIDOROWYM.NA KONIEC DODAJEMY MAJERANEK I KMINEK NA LEPSZE TRAWIENIE. PRZEPIS POSIADAM Z PROGRAMU DZIEŃ DOBRY TVN.ROBIŁAM I JEST GODNY POLECENIA.TYLKO JA GDY POŁĄCZYŁAM WSZYSTKIE SKŁADNIKI RAZEM TO JESZCZE PÓŁ GODZINY PRUŻYŁAM.JEST TO MÓJ PIERWSZY PRZEPIS PODANY NA FORUM.MAM NADIEJE ŻE BĘDZIE SMAKOWAŁO I BARDZO SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.