sylwuśka Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kochani forumowicze wiem ze juz istnieja podobne tematy i kazdy pyta co na sylwka, jakie potrawy jakie przystawki ? Ja chciala bym tylko o mala podpowiedz co do rzeczy na slodko, moze to byc jakas salatka owocowa, deser lub jakies ciasto :) Inne przepisy juz wybralam :-D Moze ktos ma jakies pomysly ? Pozdrawiam i Szczesliwego Dosiego Roku 2010 :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Myślę, że na sylwestrowym stole sprawdziłyby się takie czarno-białe kruche ciasteczka :D Cytuj
kuchareczka_justyna Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Kochani forumowicze wiem ze juz istnieja podobne tematy i kazdy pyta co na sylwka, jakie potrawy jakie przystawki ? Ja chciala bym tylko o mala podpowiedz co do rzeczy na slodko, moze to byc jakas salatka owocowa, deser lub jakies ciasto 🙂 Inne przepisy juz wybralam ;-) Moze ktos ma jakies pomysly ? Pozdrawiam i Szczesliwego Dosiego Roku 2010 🙂 Witam, jeżeli chodzi o sałatkę na słodko to ja robię z ananasem, czerwoną fasolka i jajkiem. Do tego dodaję majonez i doprawiam. Bardzo dobra u mnie wszystkim smakuje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi