Gość mat Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Składniki: 6 ugotowanych ziemniaków paczka mrożonego szpinaku w liściach lub świeży szpinak 1 duża cebula 4 ząbki czosnku pół łyżeczki mielonego białego pieprzu sól olej Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szpinak rozmrozić. Czosnek posiekać. Cebulę pokroić w plastry i zeszklić na oleju. Szpinak wymieszać z cebulą, czosnkiem, solą i pieprzem. Naczynie do zapiekania wysmarować tłuszczem i na dnie ułożyć warstwą ziemniaków, skropić je olejem, położyć szpinak, wyrównać powierzchnię i położyć pozostałe ziemniaki, skropić olejem i wstawić do nagrzanego piekarnika. Zapiekać 20 minut w 200st. Znalazłem ten przepis http://www.eko-food.pl mają dużo innych fajnych przepisów. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psyche Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Bardzo ciekawy przepis! Dziś chyba skorzystam z niego:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psyche Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Polecam gorąco! Smakuje rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.