Gość klarcia Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Czy wiesz, że jeżeli żółtko zwarzy się w sosie to należy sos przetrzeć przez sitko. Pamiętać należy, że sosów z dodatkiem żółtka i śmietany nie należy doprowadzać do wrzenia • Aby pieczarka nie zszarzała, pokrop ją cytryną - na pewno nie straci swojego pięknego, apetycznego wyglądu • Czy wiesz, że miąższ awokado nie zszarzeje, jeżeli będziesz go kroić plastikowym nożem i rozcierać drewnianą łyżką źródło Cytuj
Gość darko Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Domowe przepisy.Witam serdecznie!postanowiłem za namową żony (-: spisać i opublikować porady i inne ciekawostki na temat kuchni.Zapraszam więc na mojego bloga,co prawda dopiero zacząłem i mam jeszcze mnóstwo przepisów do dodania ale mam nadzieję,że podpowiecie czy idę w dobrą stronę.Narazie to tylko projekt,ze względu na pracę na etacie piszę tylko parę minut dziennie.Pozdrawiam! Cytuj
VipDelikatesy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzięki za namiar na przepisy,an pewno się przydadzą nie tylko mi,ale każdemu z forumowiczów. Tym bardziej że zbliżają się święta,a więc czas kiedy szukamy dobrych i sprawdzonych przepisów:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi