Gość klarcia Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Czy wiesz, że jeżeli żółtko zwarzy się w sosie to należy sos przetrzeć przez sitko. Pamiętać należy, że sosów z dodatkiem żółtka i śmietany nie należy doprowadzać do wrzenia • Aby pieczarka nie zszarzała, pokrop ją cytryną - na pewno nie straci swojego pięknego, apetycznego wyglądu • Czy wiesz, że miąższ awokado nie zszarzeje, jeżeli będziesz go kroić plastikowym nożem i rozcierać drewnianą łyżką źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darko Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Domowe przepisy.Witam serdecznie!postanowiłem za namową żony (-: spisać i opublikować porady i inne ciekawostki na temat kuchni.Zapraszam więc na mojego bloga,co prawda dopiero zacząłem i mam jeszcze mnóstwo przepisów do dodania ale mam nadzieję,że podpowiecie czy idę w dobrą stronę.Narazie to tylko projekt,ze względu na pracę na etacie piszę tylko parę minut dziennie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VipDelikatesy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzięki za namiar na przepisy,an pewno się przydadzą nie tylko mi,ale każdemu z forumowiczów. Tym bardziej że zbliżają się święta,a więc czas kiedy szukamy dobrych i sprawdzonych przepisów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.