Skocz do zawartości

Kuchenne Porady


Gość klarcia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wiesz, że jeżeli żółtko zwarzy się w sosie to należy sos przetrzeć przez sitko. Pamiętać należy, że sosów z dodatkiem żółtka i śmietany nie należy doprowadzać do wrzenia

• Aby pieczarka nie zszarzała, pokrop ją cytryną - na pewno nie straci swojego pięknego, apetycznego wyglądu

• Czy wiesz, że miąższ awokado nie zszarzeje, jeżeli będziesz go kroić plastikowym nożem i rozcierać drewnianą łyżką

źródło

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 7 miesięcy temu...
Domowe przepisy.Witam serdecznie!postanowiłem za namową żony (-: spisać i opublikować porady i inne ciekawostki na temat kuchni.Zapraszam więc na mojego bloga,co prawda dopiero zacząłem i mam jeszcze mnóstwo przepisów do dodania ale mam nadzieję,że podpowiecie czy idę w dobrą stronę.Narazie to tylko projekt,ze względu na pracę na etacie piszę tylko parę minut dziennie.Pozdrawiam!
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.