Gość Rava Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Witam, Mam taki otóż problem- niedawno kupiłam taką elektyczną maszynke do Fondue. Jest ok, dobrze roztapia itd. Dołączono do niej kilka fajnych foremek (serduszka, literki, itp.) Niedługo świętujemy z facetem rocznice i bardzo mi zależy aby przygotować coś fajnego, myślałam o jakiś czekoladkach-serduszkach, itd. Roztapiając w tej maszynce czekolade musiałam dodać odrobinę mleka lub masła, przez co później ta czekolada nie zastygała w takie fajne twarde czekoladki. Jak mam przygotować coś takiego? Chciałabym zrobić to z tabliczki czekolady, ale czy jest jest jakiś sposób aby wszystko dobrze zastygło? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.