Gość Rava Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam, Mam taki otóż problem- niedawno kupiłam taką elektyczną maszynke do Fondue. Jest ok, dobrze roztapia itd. Dołączono do niej kilka fajnych foremek (serduszka, literki, itp.) Niedługo świętujemy z facetem rocznice i bardzo mi zależy aby przygotować coś fajnego, myślałam o jakiś czekoladkach-serduszkach, itd. Roztapiając w tej maszynce czekolade musiałam dodać odrobinę mleka lub masła, przez co później ta czekolada nie zastygała w takie fajne twarde czekoladki. Jak mam przygotować coś takiego? Chciałabym zrobić to z tabliczki czekolady, ale czy jest jest jakiś sposób aby wszystko dobrze zastygło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.