Gość Wojtek86 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Część! Zaopatrzyłem się w opiekacz - taki grill elektryczny Panini i chciałbym zrobić taką knysze jak sprzedają w budkach. Zamówienie na cebulkę prażoną złożyłem u mamy w Niemczech, ale nie wiem skąd wziąć bułki (te płaskie) oraz jakie sosy się dodaję jakich firm i gdzie je dostane. Przepisy na sosy znalazłem w internecie, ale wiem, że w budkach mają inne. Pracował ktoś może w budce z kebabem i wie jak się robi taką knyszę? :wink: ps. przepraszam za zamieszczenie w niewłaściwym miejscu- zagapiłem się, a przenieść nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.