Gość betty159 Napisano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam mam pytanie czy ktos wie moze jaki to owoc i do czego mozna go dodac?? kupilam go na ryneczku w oslo ale w sumie nie wiem jak sie nazywa i do czego mi sie moze przydac. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeLarge 13 Napisano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam mam pytanie czy ktos wie moze jaki to owoc i do czego mozna go dodac?? kupilam go na ryneczku w oslo ale w sumie nie wiem jak sie nazywa i do czego mi sie moze przydac. jest to longan .....przynajmniej tak wygląda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bona 0 Napisano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam mam pytanie czy ktos wie moze jaki to owoc i do czego mozna go dodac?? kupilam go na ryneczku w oslo ale w sumie nie wiem jak sie nazywa i do czego mi sie moze przydac. Jezeli w smaku cierpkie to, sa to niedojrzałe daktyle. http://pl.wikipedia....5%82a%C5%9Bciwy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi