Gość buddy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No wiec...nazywam sie Alek. Mam 21 lat i skonczylem szkole gastronomiczna w Norwegii. I sie zastanawiam: Jak to jest z praca kucharza/kelnera w Polsce po zagranicznej szkole? Latwiej znalez prace? Ile mozna zarobic? Tylko nie mowie tu o barach i karczmach tylko o restauracjach, takich pro. Nie wiedzialem gdzie zadac pytanie, wiec pomyslalem ze napisze tu skoro szukam porady :( A wogole to strasznie trudno znalezc jakies forum branzowe po polsku, tyle tego co kot naplakal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.