kristow Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przepis na faszerowane pieczarki:Pieczarki (ilość zależy tylko i wyłącznie od Was) myjemy obieramy, a środki wydrążamy.Wydrążone środki miksujemy w blenderze na farsz do którego dodajemy surowe jajko, podsmażoną na oliwie drobno pokrojoną cebulkę, bułke tartą oraz sól i pieprz, ewentualnie vegetę do smaku. Pamiętajcie aby nie dodać za dużo bułki tartej. Wydrążone pieczarki napełniamy farszem po czym optaczamy je w jajku i bułce tartej i podsmażamy na patelni. Pieczarki posypane starkowanym serem na 15 min. wrzucić do piekarnika (150 stopni C). Dzięki temu będą jeszcze smaczniejsze i ciepłe. Polecam www.pysznejadlo.blogspot.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.