dwukropek 8 Napisano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (edytowane) Zauważyłem, że nie pisze się tu za dużo o trunkach (z wyłączeniem alkoholi, o których dział jest imponujący ;p). Podzielmy się naszą wiedzą i fascynacją na temat innych napojów. Edytowane 24 Marca 2011 przez dwukropek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwukropek 8 Napisano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 (edytowane) Ja akurat jestem smakoszem dobrej kawy. Zawsze cierpię, gdy zamawiam kawę a dostaję rozpuszczalne bobki ;/ Kawa MUSI być parzona! I ludzie drodzy..nie mówcie, że lubicie kawę jeśli najbardziej odpowiada Wam rozpuszczalna, zalana do połowy kubka, a w drugiej połowie uzupełniona mlekiem, a na koniec jeszcze z trzema łyżeczkami cukru! Ma to tyle wspólnego z kawą co guma o smaku coli z coca-colą ehhh.. Edytowane 24 Marca 2011 przez dwukropek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elizabethh 0 Napisano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja uwielbiam herbaty - wypróbowuję coraz to nowe smaki, ale absolutnym hitem jest dla mnie malinowa, żurawinowa, dzika wiśnia i mięta :) Jestem prawdziwą smakoszką jeśli chodzi o herbaty. Kawy nie lubię, dlatego prawie nie piję - jedynie czasem latte z bitą śmietaną :razz: Oprócz tego kocham soki - jabłkowy, pomarańczowy i tropikalne np. liczi :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwukropek 8 Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a próbowałaś np. białej herbaty? ja dobrze pamiętam gdy pierwszy raz jej spróbowałem, bo chciałem nakrzyczeć na kelnera, że mi jakąś trafną przyniósł, bo w filiżance cały czas widziałem czystą wodę ;p dobrze, że moja towarzyszka mnie pouczyła, że biała herbata nie ma koloru hehehe.....wyszedłem na laika, ale teraz dzielę się swoją wiedzą :razz: a herbatka była bardzo smaczna :)) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 93 Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja piłam białą herbatę - jest rzeczywiście biała i taka delikatna w smaku, dobra :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi