Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

miałem kiedyś taką sytuację. Siedzę w pokoju obok kuchni i oglądam telewizję. Nagle słyszę jakiś huk! Biegnę do kuchni a tutaj podłoga i szafka całe w żurku. Eksplodował normalnie! Dobrze, że mnie nie było wtedy w kuchni. Strzeżcie się więc wybuchowych żurków!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No, ciekawe... ja od kilku lat sama kiszę żur w glinianym garnku, przykrywam talerzykiem.Nigdy nic nie wybuchło.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

dwukropku jak to możliwe?

Najwidoczniej proces kiszenia tego żurku był tak intensywny :razz: Może do tego zakrętka była feralna czy coś...nie wiem jak to możliwe, ale to najprawdziwsza prawda :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja też kiedyś miałam "bliskie spotkanie" z żurkiem :razz:??: Ale on eksplodował przy odkręceniu.......

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.