Fantasias Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cześć dziewczyny :) Mam takie pytanie, czy któraś z Was może robiła te jeżyki z ryżem i marchewką z "pomysłów na" ? Ja osobiście właśnie je robię, jedynie dostrzegłam, że mój pomysł na jest już po terminie ważności, dlatego postanowiłam go nie wysypywać, a wymyśliłam, że całe te pulpeciki zaleję woda i kostką rosołową. Teraz wszystko mi się gotuję i czekam na rezultat, ale strasznie się boję, całego meritum :grin: Jakie macie przemyślenia na ten temat ? Czekam z niecierpliwością :oops: Cytuj
basga Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 A ile ten pomysł jest po dacie?To suchy proszek i raczej nic mu się nie stało. Cytuj
Fantasias Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Hmm, z jakieś 2 miesiące. Tyle, że ja wolę nie ryzykować, bo mam problemy z żołądkiem i dlatego tak zrobiłam. I wyszły pyszne :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi