feniora 0 Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam, poszukuję dobrych herbat, które można podać gościom czy jak dodatek do dania, nie chodzi mi o takie herbatki z zwykłego sklepu jak Lipton czy inne możecie jakieś polecić? Macie może również jakieś pomysły jak polepszyć smak herbaty? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basga 28 Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Trzeba odwiedzić sklep z herbatami na wagę i tam masz do wyboru gatunków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwojskieSpecjaly_pl 0 Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 tak właśnie należało by udać się do sklepu z herbatą. Można tam wybrać sobie fajną mieszankę herbat. Ja osobiście bardzo lubię białą herbatę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miodowakraina29 0 Napisano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ja zawsze odwiedzam herbaciarnię na Starówce (mieszkam w Toruniu), mają tam rewelacyjne herbatki. I obowiązkowo filtr do wody - u nas jest strasznie twarda i to bez filtra aż czuć w herbacie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UwielbiamJesc 0 Napisano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Uwielbiam zapach herbaty więc ja w sklepie z herbatami na węch zawsze wybieram :) miałam niedawno pyszną ale nie pamiętam jak się nazywała niestety :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi