kleopatra Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 20 dag czekolady 20 dag orzechów 1 szklanka cukru pudru 2 łyżeczki masła 1 jajko (można dodać tylko białko) 5-10 łyżek rumu (wg.uznania) wiórki kokosowe, orzechy zmielone, lub cukier do obtoczenia przygotowanie: Czekoladę rozpuścić na małym ogniu, dodać składniki, dobrze wymieszać, ostudzić w lodówce i formowac kulki. Obtaczać w wiórkach, orzechach lub cukrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.