AnnaK Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Spotkałam w sklepie mięso z pałeczek oskórowane i bez kości. Proszę o jakiś ciekawy przepis, ale bez papryki mielonej i chilli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Tak myślę, może można je faszerować ? ;-) Tutaj znalazłam przepisy, w których można by użyć takich pałek z kurczaka: - - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dzięki.Przejrzę te przepisy i może coś trafi w mój smak. Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Proszę i smacznego życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.