Skocz do zawartości

Karkówka Pod Cebulą (4 Plastry)


Sosenka

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebne składniki:

-Karkówka 4 plastry
-Cebula (ok 3 średniej wielkości)
-Ulubiona mieszanka ziół
-Kucharek, Vegeta jak kto woli
-Margaryna
-Olej

Przepis:

Na patelnie kładziemy margarynę, karkówkę z dużych plastrów dzielimy na mniejsze. Następnie przyprawiamy karkówkę mieszanką ziół (nie dodawać soli) i kładziemy na patelnię. Kiedy mięso jest już na patelni bierzemy się za cebulę którą należy pokroić w plastry ok 0.5cm i położyć na karkówce która znajduje się na patelni. Następnie posypać każdy plaster z osobna kucharkiem i pokropić olejem (nie za dużo nie za mało) następnie dusić pod przykryciem ok 1h, w momęcie podania karkówkę wyciągać z cebulką i polać sosem który powstał na wskutek duszenia.

post-26607-0-04457600-1319463630_thumb.j
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.