Skocz do zawartości

Sałatka Chrupiąca


AnnaK

Rekomendowane odpowiedzi

2 zielone ogórki 3 pomidory 30 dag szynki konserwowej lub gotowanej 5 dag orzechów włoskich Sos: 3 łyżki soku z cytryny 8 łyzek oliwy 1 łyżeczka musztardy 1 łyżeczka miodu płynnego sól, pieprz,bazylia Warzywa pokroić w grubą kostkę, szynkę w paski. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed podaniem. Posypać posiekanymi orzechami.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.