Skocz do zawartości

Sałatka Z Czerwonej Kapusty


dana2005
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sałatka z czerwonej kapusty 5 kg czerwonej kapusty, 1,5 kg jabłek, 4 duże pory Zalewa: 5 litrów wody, 2 szklanki octu, 1,5 szklanki cukru, 5 łyżek oliwy, sól do smaku. Kapustę poszatkować, obrane jabłka zetrzec na tarce jarzynowej. pory pokroić w cienkie krązki. Wszystkie składniki wymieszać. Włożyć do gorącej zalewy i gotować 30 min. Gorące wkładać do wygotowanych słoików i odwrócić do góry dnem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.