Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Emiliawanilia

Grillowany Łosoś Ze Szpinakiem

Rekomendowane odpowiedzi

post-27679-0-61550100-1336400561_thumb.j

Składniki:

filet z łososia

liście świeżego szpinaku

musztarda francuska

tymianek

pieprz cytrynowy

sól

pomidor

ząbek czosnku

oliwa z oliwek

Makaron

makaron tagiatelle

zioła prowansalskie

koperek

sól

ser żółty

1. Łososia dokładnie myjemy, suszymy i przyprawiamy tymiankiem, pieprzem cytrynowym, solą. Wierzch smarujemy musztardą francuską.

2. Na folii aluminiowej układamy umyty szpinak, plaster pomidora i pocięty na plasterki ząbek czosnku. Skrapiamy oliwą i solimy.

3. Na wierch kładziemy rybę i dokładnie zawijamy. Kładziemy na grilla, i pieczemy na wolnym ogniu do momentu aż mięso będzie miękkie.

4. Makaron gotujemy w solą i olejem. Po ugotowaniu odcedzamy i dodajemy koperek i zioła prowansalskie. Ser żółty zcieramy na tarce. Mieszamy.

smacznego! wiecej przepisów na : niebowpolewiewaniliowej.blogspot.com :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.