balbinka Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 "Ciasto" naleśnikowe (w proporcjach zależnie od ilości osóB) Parówki Ogórki kiszone Musztarda (smakowa wedle uznania) Ketchup Smażymy naleśniki,parówki gotujemy,dzielimy na 4 części,ogórki kroimy w cienkie paseczki.Naleśniki smarujemy z jednej strony musztardą,na to kładziemy parówke,ogórka kiszonego zwijamy w rulonik.Polewamy ketchupem.Naleśniki można także opiec jak krokiety. "Ciasto" naleśnikowe ser żółty - starty na tartce wędlina pokrojona w dużą kostkę Smażymy naleśniki z jednej strony,gdy się przyrumienią przewracamy na drugą stronę,na upieczonej stronie kładziemy trochę sera,wędlinę.Składamy na pół i opiekamy z dwóch stron.Polewamy ketchupem. Do środka można dodać również pieczarki,paprykę,to co kto lubi. Smacznego! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.