balbinka Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 "Ciasto" naleśnikowe (w proporcjach zależnie od ilości osóB) Parówki Ogórki kiszone Musztarda (smakowa wedle uznania) Ketchup Smażymy naleśniki,parówki gotujemy,dzielimy na 4 części,ogórki kroimy w cienkie paseczki.Naleśniki smarujemy z jednej strony musztardą,na to kładziemy parówke,ogórka kiszonego zwijamy w rulonik.Polewamy ketchupem.Naleśniki można także opiec jak krokiety. "Ciasto" naleśnikowe ser żółty - starty na tartce wędlina pokrojona w dużą kostkę Smażymy naleśniki z jednej strony,gdy się przyrumienią przewracamy na drugą stronę,na upieczonej stronie kładziemy trochę sera,wędlinę.Składamy na pół i opiekamy z dwóch stron.Polewamy ketchupem. Do środka można dodać również pieczarki,paprykę,to co kto lubi. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.