Pozdrawiam Cię
Extra Przepisy
Białkowiec
Rozpoczęty przez ina12, 02.03.2008 17:23
20 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.11.2011 - 11:55
Witaj Elu :)Ja również Cię pamiętam,bo często korzystam z Twoich przepisów,za które bardzo dziękuję 
Pozdrawiam Cię
Pozdrawiam Cię
POZDRAWIAM!!!
Napisano 15.11.2011 - 13:26
Miło mi i ja Was pamiętam i czasami bardzo tęskniłam za wspólnym gotowaniem ,pieczeniemi .Może wszystko dojdzie do normy i znowu będziemy razem.Szczególnie witam Halinkę bo to ona jest dobrym duchem tego forum i to Halinko po Twoim odejściu wszystko się trochę posypało.
Mam jeszcze taki problem ,że nie mogę wstawić fotek do moich ciast,ale będę próbować.
Mam jeszcze taki problem ,że nie mogę wstawić fotek do moich ciast,ale będę próbować.
Napisano 01.12.2011 - 15:32
Babka super Elu 
To chyba dobrze, że malinki nie opadły na dno, bo przecież wszyscy zawsze walczą z tymi opadającymi na spód ciasta bakaliami czy owocami, a Tobie się udało
To chyba dobrze, że malinki nie opadły na dno, bo przecież wszyscy zawsze walczą z tymi opadającymi na spód ciasta bakaliami czy owocami, a Tobie się udało
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 01.12.2011 - 22:09
Apetyczna i jaka wysoka ta babeczka . Świetny pomysł z dodatkiem malin . Zawsze piekłam piegusa z bialek , teraz wykorzystam ten przepis.
Napisano 02.12.2011 - 13:44
Eluniu dziękuję, pięknie sięTwoja babka prezentuje. Moja nie robi takiego ładnego wrażenia i nie jest tak mocno puszysta.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||