kasienia Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 POLEWA CZEKOLADOWA DO CIAST 2 łyżki margaryny 2 łyżki mleka 2 łyżki kakao 4 łyżki cukru Wszystko zagotować na małym ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miuriel Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Polałam tą polewą "cielaczka". Ja zawsze rozpuszczam margarynę, osobno w szklance łącze mleko, kakao i cukier, następnie wlewam do margaryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.