Przepisy Extra
Gdzie Można Dobrze Zjeść?
Rozpoczęty przez Natu, 17.05.2010 11:39
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17.05.2010 - 11:39
Witam. Czy znacie jakieś dobre restauracje w Poznaniu, w których można zjeść jakieś tradycyjne, a jednocześnie wyszukane potrawy. Jakieś miejsce, które ma też przyjemną atmosferę, itp.? Lubię często jadać na mieście, a kończą mi się już pomysły co do dobrych lokali!
Napisano 02.09.2010 - 15:30
O wlaśnie, miejsce dla mnie, tylko ja pytam o Warszawę i kuchnię kresową. Potrzebuję jakieś pyszne i klimatyczne miejsce na urodziny męża.
Napisano 20.10.2010 - 14:09
W Warszawie dawno nie jadłam ( generalnie ostatnio prawie w ogóle nie chodzę do restauracji, ostatni raz byłam "u Romana" w Krakowie- żadne tam wyszukane jedzenie ale takie domowe, swojskie) Fajnie jednak by było gdyby stworzyła sie baza restauracji, które warto odwiedzić. Można wpisywać wszystkie swoje typu
Napisano 26.10.2010 - 12:34
Moja odpowiedź jest z innej beczki
Pytanie: Gdzie można dobrze zjeść? Ja odpowiem, że u mamy (tam wszystko smakuje najlepiej)
Pytanie: Gdzie można dobrze zjeść? Ja odpowiem, że u mamy (tam wszystko smakuje najlepiej)
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad. Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 3000). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad. Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 26.10.2010 - 21:46
Użytkownik Dorota dnia 26.10.2010 - 12:34 napisał
Moja odpowiedź jest z innej beczki
Dorotko masz całkowita rację, u mamy zawsze smakuje najlepiej. Ja nie mieszkam ze swoją mamą już prawie 20 lat ale jak pojadę i coś upichci jest najsmaczniejsze na świecie jedzonko. Mój syn mówi to samo o mojej kuchni. Pozdrawiam.
Napisano 01.11.2010 - 11:30
Użytkownik EWA1992 dnia 26.10.2010 - 21:46 napisał
Dorotko masz całkowita rację, u mamy zawsze smakuje najlepiej. Ja nie mieszkam ze swoją mamą już prawie 20 lat ale jak pojadę i coś upichci jest najsmaczniejsze na świecie jedzonko. Mój syn mówi to samo o mojej kuchni. Pozdrawiam.
czasami jednak te mamy źle gotują w znaczeniu pysznie ale nie zdrowo -jak moja , która teraz po latach musi przyjmować asamax bo ma zapalenie jelit
Napisano 27.01.2011 - 12:03
Napisano 25.02.2011 - 11:10
mam kilka takich miejsc, lubię kuchnie jak u mamy
szczególnie kocham pomidorową, placki ziemniaczane i pierogi. Niestety często brak czasu na przygotowanie takich pyszności, a moja mama mieszka na drugim końcu Polski i niestety obiadki u niej odpadają...
Napisano 11.03.2011 - 16:36
Ktoś poleci coś w krakowie?
http://gotowanie.manifo.com/ - moje ulubione przepisy.
Napisano 14.11.2011 - 19:46
Użytkownik Natu dnia 17.05.2010 - 11:39 napisał
Witam. Czy znacie jakieś dobre restauracje w Poznaniu, w których można zjeść jakieś tradycyjne, a jednocześnie wyszukane potrawy. Jakieś miejsce, które ma też przyjemną atmosferę, itp.? Lubię często jadać na mieście, a kończą mi się już pomysły co do dobrych lokali!