Nigdy nie wiem co mam zrobic z miesem z rosolu poniewaz moi domownicy nie lubia gotowanego miesa drobiowego wiec wykorzystalam go do pasztetu a wiec:  Ugotowac rosol najlepiej wolowo-drobiowy. Ja robie z 3 udek i 15dag. wolowiny oczywiscie warzywka duzo marchwi, pietruszka, seler, por.  Wszysko zalezy kto jakich uzywa warzyw.  Ugotowane miesko zmielic oraz wszystkie warzywa z rosolu doprawic do smaku 
 
dodac troche majeranku 2-3zábki czosnku,natki pietruszki,wymieszac. 
 
Dodac 2 cale jaja i 2 lyzki tartej bulki -wymieszac na koniec 1 1\2 szklanki wywaru szystko dokladnie wymieszac i piec w keksowej formie wylozonej pergaminem lub wysmarowac maslem w temperaturze 180*-200* przez 45 -50 min.do zarumienienia wierzchu pasztetu.  
Naprawde super nie jest suchy fajnie mozna go rozsmarowac na chlebku. 
Goraco polecam !! :razz:  :razz:  :razz:   [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]  [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]    [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]