Skocz do zawartości

Ranking użytkowników

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 17.11.2010 uwzględniając wszystkie miejsca

  1. Nie ma to jak fast-foody własnej roboty. Przynajmniej wiadomo z czego są zrobione, nie to co w budzie od Turka... fajny przepis, wypróbuję... ja ostatnio zrobiłem tortille po prowansalsku, taki eksperymentalny przepis... wkładkę mięsną stanowiły piersi z kurczaka które na kilka godzin przed smażeniem wysmarowałem ziołami, oliwą i czosnkiem.... potem na patalenię i takie soczyste kąski mięska ( nie mogą byc za małe żeby poczuć że je się cos konkretnego...). \Oprócz mięsa do tortilli wrzuciłem surówkę z pekinki, pomodorów z puszki, kapusty ze słoika ( takiej jak do obiadu z ogórkami konserwowoym
    -1 punktów


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.