Skocz do zawartości

Pralinka20

Smakowicze
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Lokalizacja
    Ruda Śląska
  • Zainteresowania
    kosmetyki, fotografowanie, dobry film, pieczenie ciast:)

Kontakt

  • Gadu-Gadu
    8092387

Osiągnięcia Pralinka20

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • core_badges_ Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. dziekuje bardzo za odpowiedz:) tez tak wlasnie myslalam, ze trzeba tylko sparzyc ten mak, wiec tak zrobie.
  2. :wink: mam problem: nie mam maszynki do miesa z wkladka do mielenia maku, wiec jestem zmuszona zmielic go w cukierni przed gotowaniem, dopiero potem przygotowywac. powiedzcie, jak zrobic taka mase?? czy mak nalezy potem juz tylko sparzyc, czy dlugo gotowac?? czy bedzie trwalszy jak bede gotowac na mleku czy wodzie?? i jak z tymi dodatkami? prosze o odpowiedz jak najpredzej:) z góry dzieki
  3. Pralinka20

    Sernik Z Rosą

    W jakiej formie robisz to ciasto?? Prostojkątna duża, czy tortownica?? Jesli mozna prosic, to wymiary podaj tez dokladne :lol:
  4. hej! Mam pytanie: gdzie mozna dostac tą cytrynową marmoladę, bo nigdzie w sklepach nie widzialam :lol: :lol:
  5. Pralinka20

    Placek jogurtowy

    mam pytanko: bo przepis wydaje sie byc ciekawy, ale czy do takiego ciasta mozna dodawac jakies owoce, np. brzoskwienie, lub śliwki, jabłka etc.?? Bo tak jakos troche suche mi sie wydaje bez zadnych dodatków :lol:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.