Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

katia

Smakowicze
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O katia

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Hej! Chciałabym przygotować sobie domowy chrzan, ale aby pozostał na zimę. Czy mam go pasteryzować czy jakoś inaczej zakonserwować?
  2. Hej! Bardzo proszę o wskazówki jakie przyprawy, sosy, oliwy warto przywieźć z Chorwacji? Czy jest coś szczególnego, czego nie kupię nigdzie indziej?
  3. katia

    Biszkopty Na Torty

    Odświeżam temat, bom nowa na forum Do Dorotaxx W pierwszym poście, w pierwszym przepisie piszesz, że do piany z białek dodać żółtka. Czy te żółtka też mają być jakoś utarte czy ubite, czy takie hmm.. świeże? Bardzo proszę o pilną odpowiedź.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.