Skocz do zawartości

mario_

Smakowicze
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia mario_

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja chlebek tostowy lub kromki bułki polewam oliwą czosnkową lub truflową.
  2. Witam Wszystkich. Trafiłem tu w poszukiwaniu ciekawych pomysłów i przepisów. Jesteśmy (z żoną) miłośnikami kuchni śródziemnomorskiej, z głównym naciskiem na Włochy i drugą stronę kałuży czyli Chorwację :). A skoro takiej kuchni, to i win oraz różnych alkoholi :grin: Serdecznie pozdrawiam Mariusz vel Mario_
  3. Witaj, to zależy jaką lubisz oliwę? Bardziej łagodną czy ostrą? Gorzkawą? Bardziej ostra "kopiąca w gardło" to dla mnie Terra di Bari DOP, trochę łagodniejsza to Nectar z tłoczni Itre Campanili. Twoi włoscy znajomi powinni docenić. :)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.