Skocz do zawartości

Peerph

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    8
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutralny

O Peerph

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Zamiast studiow odnalazlem takze szkole policealne, co o tym sadzicie ? Gdzie lepiej pojsc ? Studia : http://www.sgtir.edu.pl/ http://www.msh.edu.pl/ http://www.almamer.pl/index.php http://www.sggw.pl/ http://www.wseiz.pl/index.php/pl/2013-02-08-13-01-16/wydzial-zarzadzania/zarzadzanie/uslugi-gastronomiczne-i-dietetyka Szkoly policealne : http://progresjeden.pl/?q=/kierunek/2/92/Kucharz/ http://www.nova.edu.pl/index.php/specjalista-kucharz Pozdrawiam
  2. Ten wujek jest anonimowy, co prawda ludzie z forum tez. Ale inaczej, jak dostajesz prosta odpowiedz od kogos wprost do Ciebie, a nie innych pytan i odpowiedzi. Stawiam na komunikacje, a nie informacji. Dziekuje za posta. Pozdrawiam
  3. Witam, obecnie jestem w klasie maturalnej. Uwielbiam gotowac, ale niestety do tej pory poza domem nie zwiazalem sie z ta przygoda. Chce wiec rozpoczac studia gastronomiczne. Wiem, ze WSHIG w Poznaniu to znakomity wybor, ale z przyczyn prywatnych wolalbym stolice i okolice, w obrebie ok 50 km od Warszawy. Wiec oto moje pytanie, jakie polecacie uczelnie ? Badz jakie znacie mozliwosci dobrego ksztalcenia sie w kierunku kucharza, by pracodawca chetnie przyjal w przyszlosci. Pozdrawiam
  4. Witam, moj problem polega na tym, ze jestem obecnie w 2 kl. Liceum, za rok czeka mnie matura i chce zostac kucharzem. Nie wiem czy udac sie do szkoly policealnej gastronomicznej, czy do wojska. Dziewczyna moja zdecydowanie odradza wojska z powodu duchowosci oosby, ktora sie traci w wojsku. Nie inetresuje mnie kasa, czy cos, po prostu mnie interesuje, gdzie zdobede lepsze umiejetnosci, zdolnosci i kwalifikacje, oraz to, cos ie bedzie czytalo lepiej pracodawcy. Dodam jeszcze, ze w przyszlosci zamierzam zyc w niemczech i tam gotowac. Wiadomo co sie slyszy o wojsku, ze jedzenie marudne, kilka rodz
  5. Witam, mianowicie nie wiem ,czy to jest dobry dzial dla mojego tematu, ale administracja zawsze sledzi nowe tematy, wiec jesli teamt nie na miejscu ktos przesunie , lub powie gdzie bylo by lepiej zamiescic ten temat. Mam 17 lat. Chodze do 1. klasy liceum ogolnoksztalcacego na profilu matematyczno - geograficznym. Szukam dalszego rozwoju w kierunku kulinarskim. Moj odwieczny problem polega na tym, ze nie wiem co wybac, czy studia gastronomiczne (myslalem tu o Pozaniu), czy inna szkola, gdzie jest wiecej praktyki.Boje sie, ze na studiach bedzie "za sucho" , czyli sporo teorii, a malo praktyk
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.