Skocz do zawartości

Szymon

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Szymon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacja

  1. Cześć wszystkim, Szukałem ostatnio ciekawego przepisu i natknąłem się na coś takiego "Smażone patisony". Szybko się robi, smaczne i ludzie wcinają błyskawicznie. Przepis: Składniki: 1 patison 1 jajko bułka tarta wegeta (lub coś w ten deseń) pieprz olej do smażenia Potrzebny sprzęt: nóż deska patelnia (może być z pokrywką) widelec talerz na bułkę tartą naczynie do roztrzepania jajka, np. głęboki talerz Przygotowanie: Jajko roztrzepać na talerzu, dodać pieprz i wegetę. Patisona pokroić w plastry. Wydłubać gniazda nasienne i obrać skórkę ? super łatwa czynność. Oczyszczone plastry moczyć w jajku, panierować w bułce i smażyć na złoto na rozgrzanej patelni z olejem. Smażyć z dwóch stron oczywiście Link do przepisu http://kuchnia.takieproste.pl/964/
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.