Skocz do zawartości

Szymon

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Szymon

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Cześć wszystkim, Szukałem ostatnio ciekawego przepisu i natknąłem się na coś takiego "Smażone patisony". Szybko się robi, smaczne i ludzie wcinają błyskawicznie. Przepis: Składniki: 1 patison1 jajkobułka tartawegeta (lub coś w ten deseń)pieprzolej do smażenia Potrzebny sprzęt: nóżdeskapatelnia (może być z pokrywką)widelectalerz na bułkę tartąnaczynie do roztrzepania jajka, np. głęboki talerz Przygotowanie: Jajko roztrzepać na talerzu, dodać pieprz i wegetę.Patisona pokroić w plastry.Wydłubać gniazda nasienne i obrać skórkę ? super łatwa czynność.Oczyszczone plastry moczyć w jajku, pani
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.