Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

PiaskowaAgata

Smakowicze
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O PiaskowaAgata

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Mimo wszystko też jestem nowicjuszką. Zrobiłam baklavę i wierzch wyszedł twardy jak kamień, to samo w lasagni. Wszystko smaczne ale wierzch twardy jak łyko. Co robić ?
  2. PiaskowaAgata

    Pigwa Do Herbaty

    Od kiedy pamiętam babunia własnoręcznie zrywała pigwę z krzaków i dodawała do herbaty. Co lepsze kąski trafiały do ładnych buteleczek :P. Tamta herbata jest o niebo lepsza od tego co serwują w sklepach niby z dodatkiem pigwy
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.