Skocz do zawartości

zuzoa

Smakowicze
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Zainteresowania
    wszystko co związane z gotowaniem :)

Osiągnięcia zuzoa

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Starter dyskusji

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. PRODUKTY 100g szpinaku baby 1 puszka ananasa 3-4 dojrzałe awokado 1 i 1/4 szklanki pestek nasion (dynia, słonecznik, sezam) 5 łyżek soku z ananasa Cytryna do skropienia PRZYGOTOWANIE Z ananasa odlewamy sok i odstawiamy na bok. Pestki nasion prażymy na suchej patelni do zarumienienia, cały czas mieszając, aby się nie przypaliły. Plastry ananasa kroimy w kostkę (każdy plasterek na 8 części), a awokado kroimy w kostkę o wielkości 2-3cm. Do miski wrzucamy umyte i osuszone liście szpinaku. Dodajemy ananasa, awokado i uprażone pestki. Dolewamy ok 5 łyżek soku z ananasa, który wcześniej odlaliśmy i skrapiamy odrobiną cytryny. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na ok 15 minut, aby przegryzły się smaki. Smacznego Jeśli spodobał Ci się mój przepis, to zapraszam po więcej na CRAZYCOOKINGCREATIONS
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.