Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

kurczak

Smakowicze
  • Zawartość

    13
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O kurczak

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta

Ostatnie wizyty

4119 wyświetleń profilu
  1. Tak dodaję włąsnie mało wody by wyszedł krem, uwielbiam smak cukinii i chyba dopóki mi się nie znudzi nie będę go modyfkować :)
  2. No właśnie też tak mi się wydaje że się pospieszyłam trochę
  3. kurczak

    Co dziś "rzucacie na ząbek"?

    U mnie też ale tylko z cukinią - oj mam sezon cukiniowy :)
  4. Starłam dwie duże cukinie na grubych oczkach posoliłam - nie puściły za dużo wody więc nie odsączałam , dodałam 4 łyżki czubate mąki pszennej, dwa jajkach, doprawiłam. Wychodzą miękkie, surowe, co robię źle - złe składniki czy smażyc na mniejszym ogniu?
  5. kurczak

    Dobre Czerwone Wino

    Nie znam się na winach, zwykle zdaję się a czyjś gustu; ) ostatnio przy okazji robienia zakupów we frisco zamówiłam dwie butelki win marka konrada, nawet dobre
  6. kurczak

    Co dziś "rzucacie na ząbek"?

    U nas tradycyjnie gołąbki z ziemniaczkami i surówka z marchewki, gołąbki polane keczupem dworskim .Na deser domowy kisiel z truskawek - jakimś cudem jeszcze dostałam ale cena na koniec 15 zł za łubiankę
  7. Gatita- ja kupuję to wersję "natur" jest bez konserwantów, poza tym mogę tutaj wymienić masło mleczna dolina, serek wiejski, mleko z Piątnicy .
  8. kurczak

    Sos Czosnkowy

    Ja dodaję cukierk koperek, bez papryki, robi szał na imprezach
  9. Muszę wypróbować
  10. Przepis dostałam od koleżanki jestem pod wrażeniem prostoty i smamaku Potrzebujemy: 1 duża cukinia 2 male7 cebule 0, 5 kostki rosolowej Sól, pieprz Cebjle kroimy wpaskklekko podsamzamy, dorzucamy pokrojoną cukinię, smażymy az zmieknie, przerzucamy do garnka zalewamy wodą, dodajemy przyprawy, chwile4 gotujemy, miksujemy i gotowe :)
  11. podpisuje się nogami i rękoma, ja caly czas szukam idealnego przepisu
  12. Smaczne, dobre dla małych dzieci
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.