Skocz do zawartości

gbl

Nowi Smakowicze
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Kraków

gbl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacja

  1. Witam, Ostatnimi czasy zasmakowałem w kremach domowej roboty, przyrządzałem już kremy z zielonego groszku, marchewki, dyni, czerwonej soczewicy. Wychodziły zawsze pyszne, wszystkim smakowały...Ale... Ostatnio miałem też okazję jeść krem z dyni w restauracji, był bardzo smaczny. Od moich kremów różniło go to, że nie był taki słodki, był tam na pewno imbir, pieprz i natka pietruszki. Dzięki jakimś tajemnym składnikom krem nie był słodki, przez co moim zdaniem był niestety lepszy niż te które robię. Mam więc do Was takie pytanie - co zrobić, żeby kremy nie były takie słodkie? W jaki sposób "zabić" tę słodycz?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.