Skocz do zawartości

ewaa89

Nowi Smakowicze
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O ewaa89

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Wrocław
  1. Witam, ugotowałam wczoraj pomidorową z dużą ilością przecieru, od razu w zupie ugotowałam ryż brązowy, nie zabielałam. Wyszła bardzo gęsta (chyba za dużo ryżu?) i moje pytanie brzmi własnie co zrobić żeby była mniej gęsta? Są na to jakieś sprawdzone sposoby, jednocześnie wiadomo żeby nie straciła smaku? Bardzo proszę o porady.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.