Skocz do zawartości

ruda13

Nowi Smakowicze
  • Liczba zawartości

    6
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O ruda13

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Cukinię trzeba bardzo dobrze odcisnąć, żeby nie było w niej ani grama wody bo wyjdzie paciara. A dodatkowo smażenie na mniejszym ogniu powinno dużo pomóc. Ewentualnie można piec w piekarniku.
  2. Ja robię bułkę tartą i czasami grzanki, jak chleb się jeszcze nadaje do zjedzenia.
  3. Rozmaryn świetnie pasuje do mięs. Ja go bardzo lubię dodawać do schabu.
  4. Witam wszytskich. Jestem nowa na forum i nie wiem czy temat byl juz poruszany, jednka chcialam zapytac o wino ryzowe? Czy ktos z was robil i w jaki sposob? Ja probowalam dwa razy ale sie skwasilo i nie wiem gdzie popelnilam blad :(
  5. ruda13

    Likier toffi

    likier jest pyszny :) jednak ja zamiast wodki daje czysty spirytus
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.