Skocz do zawartości

KejKej

Nowi Smakowicze
  • Postów

    7
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana KejKej w dniu 15 Września 2018

Użytkownicy przyznają KejKej punkty reputacji!

Osiągnięcia KejKej

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

1

Reputacja

  1. Też nie słyszałam o tej diecie, ale uwielbiam olej lniany i tylko jego używam do smażenia, ale najlepszy jest taki z lodó∑ki, tłoczony na zimno... wtedy zachowuje wszystkie wartości odżywcze i jest mega zdrowy... tylko, że nie można go dawać do smażenia, a jedynie do sałatek, twarożków, ja daje zamiast masła na kanapki
  2. wersja dla leniwych - zamiast samemu robić ciasto można użyć kupnego francuskiego :)))
  3. ooo dzięki :) dobry pomysł ! oby się tylko nie rozwalały na patelni ...
  4. KejKej

    Bezglutenowo

    hej, ja już od dawna muszę takie przekąski stosować... 1. orzechy, suszone owoce, simie lniane i miód z jogurtem naturalnym (jeśli nie możesz nabiału to są bez laktozy) 2. pudding z kaszy jaglanej z musem - ugotuj kasze jaglaną, zblenduj z mlekiem (niedużo mleka, ja używam migdałowe bo zwykłego nie mogę) i teraz możesz kombinować - czasami blenduje też z kakao i wtedy mus mailny mrożone , jeżeli dodaje cynamon - to na patelni podsmażam gruszki/ śliwki/ jabłka 3. wafle ryżowe (ja wole kukurydzine cieniutkie) z masłem orzechowym i bananem 4. suszone daktyle - pycha! teraz w rossmanie promka i sas za 2,50 5. lubię podsmażoną marchewkę i pietruszkę z sezamem i olejem lnianym Jak się znudzą to pisz ;p podeślę więcej :)
  5. Pycha! Robie podobne z brokułów albo cukinii. Można też z marchewki, pietruszki - codziennie inne :))))
  6. Uwialbiam tofu w ostrej wersji ;p zazwyczaj robie z warzywami, mleczkiem kokosowym i chilli. Podaje z ryżem. Tofu ma w sobie bardzo dużo białka i czesto jem je po treningu dlatego im więcej sposobów na jego przyrządzenie tym lepiej :) ktoś, coś ?
  7. Hej :) Pyszny przepis! Tylko macie jakiś pomysł czym można zastąpić bułkę tartą?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.