Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

krystyna1959

Smakowicze
  • Zawartość

    33
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

1 obserwujący

O krystyna1959

  • Tytuł
    Stały bywalec
  • Urodziny 27.04.1959

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    wisznice
  1. krystyna1959

    Deser Z Nalesnikow

    Duuuuuuuuuuuuuuużo śmietany, a co tam, kochanego ciała nigdy dosyć.
  2. krystyna1959

    Deser Z Nalesnikow

    zrobiłam naleśniki na podwieczorek pyyyyyyycha i poszło w boczki
  3. krystyna1959

    Deser Z Nalesnikow

    myślę że zamiast śmietany może być jogurt lub twarożek. Jolu co o tym sądzisz?
  4. krystyna1959

    Placek Królewski

    czy to ciasto dobrze się kroi na małe kawałki bo chcę zrobić to ciasto na komunię
  5. krystyna1959

    Kolorowa Galarertka

    podobne robię smakuje mojemu wnuczkowi
  6. krystyna1959

    Snikers

    nie pokruszą się, nawet trzeba lekko przycisnąć
  7. krystyna1959

    Snikers

    tak ,można dodać mniej cukru, ale mozna dodać też więcej kakao do smaku, ja robię tak na oko
  8. 1 szklanka mleka 1,5 szklanki cukru 2 cukry waniliowe 2 kostki masła lub margaryny Wszystkie składniki zagotować i wystudzić.Dodać 4 szklanki mleka w proszku.Podzielić na 3 części.Do jednej dodać kakao i paczkę pokruszonych herbatników, do drugiej rodzynki do trzeciej niesolone orzeszki.Przełożyć wafle (KIEDYŚ DODAŁAM RODZYNKI Z DOMIESZKĄ RUMU)smakowało też ale dzieci nie jadły.
  9. krystyna1959

    Sękaczek

    Dzięki Karola za przepis uwielbiam ciasta z jabłkami Trzymaj się.Czy upiekłas knopersa?
  10. krystyna1959

    Sękaczek

    czy do jabłek nie dodaje się cukru
  11. krystyna1959

    Sękaczek

    ładnie wygląda to ciasto w smaku jest chyba lekko winne ze względu na jabłka
  12. JESTEŚ WIELKA. MIŁEGO POPOŁUDNIA. UCAŁUJ DZIECI.
  13. Justynko czekamy na inne pyszności Pozdrowienia.
  14. Ciasto Justynko super, jeszcze wczoraj pojechało do Puław.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.