Skocz do zawartości

lucyna-an

Smakowicze
  • Postów

    2
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O lucyna-an

  • Urodziny 25.06.1958

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    wielkopolska

Osiągnięcia lucyna-an

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam Czy można zamrozić Rosół z kury albo bulion rybny ???? Jak smakują po rozmrożeniu?
  2. bardzo często robię te szarlotkę, ale z małymi zmianami Jabłka to tylko "championy "- nie brazowieją i nie robią się paćkowate do jabłek pokrojonych w średnią kostkę dodaję płatki migdałowe, i brązowy cukier ok 3 łyżek i trochę przyprawy do szarlotki, na tę porcję daję 1 budyń waniliowy rozrobiony w 100 ml śmietanki 18% i to wlewam do gotującej się kremówki 30% - 500ml, bo na kremowce budyń nie jest taki gumowaty, a na wierzch posypuję pokruszonym ciastem a jemy na ciepło z lodami waniliowymi. pyszne!!!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.